Tips voor leesclubs

Je aansluiten bij een leesclub

Als je je wilt aansluiten bij een bestaande leesclub, ook wel leeskring genoemd, zijn er leescluborganisaties zoals Senia. Of vraag eens om je heen, bij de plaatselijke boekhandel of bibliotheek. Er zijn heel veel initiatieven, voor elk genre en elke leeftijd. Ook online vind je leesclubs, zoals bij Hebban.

Lees ook deze artikelen

20 tips om meer boeken te lezen

Soms voelt het alsof je te weinig tijd hebt om even lekker te gaan lezen. Tegelijkertijd zijn er op een dag genoeg momentjes die je ook lezend door kunt brengen. Wil jij in het komende jaar (nog) meer boeken gaan lezen? Wij hebben maar liefst 20 tips!

Blog
Lees meer

20 tips om uit een leesdip te komen

Ben jij een echte boekenwurm, maar merk je dat je de laatste tijd geen boek opgepakt hebt? Je zit waarschijnlijk in een leesdip (in het Engels ook wel reading slump). Wij delen maar liefst 20 tips waarmee jij uit een leesdip kunt komen. Lees snel verder!

Blog
Lees meer

Waarom is lezen goed voor je? 20 voordelen van lezen!

De échte boekenwurm hoeven we natuurlijk niet te overtuigen van de magie van boeken. Er zijn genoeg redenen om lekker te gaan lezen. Wij delen in dit artikel maar liefst 20 voordelen van lezen!

Blog
Lees meer