Managementboeken

Leer managen, leiden en innoveren van de experts zelf, zoals Brené Brown, Satya Nadella en Sheryl Sandberg. Zo verzeker je jezelf van een plek aan de top!

Met deze managementboeken leer je alles over managementtechnieken; krijg je een kijkje achter de schermen van de Big Tech en kun je het beste uit jezelf, anderen en je onderneming halen. The sky is (not) the limit!

“Laten we even heel eerlijk zijn over ondernemen: het is, vooral in het begin, zwaar. De eerste vier jaar was ik blut. Als ik het nu over moest doen, zou ik er nooit aan begonnen zijn. Maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb.”
– Aranka van der Voorden

Leer ondernemen van de experts

Aranka van der Voorden

Aranka van der Voorden (1987) is ondernemer, businesscoach, spreker en community-buildingexpert. Ze heeft een master of science in pr en communicatie. Op haar 26e startte ze haar eerste bedrijven, die ze in 2019 verkocht. Met haar bedrijf Pretty Ambitious helpt ze andere ondernemers succesvol te worden in hun business door te verkopen vanuit hun community.

Daan Weddepohl

Daan Weddepohl is alumnus van Rockstart, Techstars London en het Founder Institute. Tijdens het 2012 Clinton Global Initiative in New York won hij €100.000 bij de Green Challenge, een internationale duurzaamheidscompetitie. Met zijn bedrijf Peerby wist hij al miljoenen mensen te bereiken over de hele wereld en haalde hij meer dan €5.000.000 aan financiering op.

Jordy Kool

Jordy Kool is ondernemer en was de laatste jaren CEO van Infotheek. Tegenwoordig investeert hij in middelgrote en grote ondernemingen, adviseert hij bedrijven en treedt hij op als spreker. Met Stichting IT4Kids ondersteunt hij kinderen die vanuit hun thuissituatie minder mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen op sportief vlak.

“Falen is hier een optie. Als het niet misgaat, innoveer je niet genoeg.” – Elon Musk

Big Tech: Great minds

Inspirerende businessinzichten door de persoonlijke verhalen van ondernemers en innovators van de grootste en succesvolste ondernemers ter wereld.
Leer het van de pioniers.

Leer leiden van de experts

Brené Brown

Dr. Brené Brown is hoogleraar aan de Universiteit van Houston, waar ze al meer dan twaalf jaar onderzoek doet naar kwetsbaarheid, moed, authenticiteit en schaamte. Ze is bekend van haar TEDTalk die miljoenen keren is bekeken en van haar boeken De moed van imperfectie, De kracht van kwetsbaarheid en Sterker dan ooit, die alle drie de eerste plek van de New York Times-bestsellerlijst bereikten. Ze woont met

Mark van Vugt

Mark van Vugt is hoogleraar psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft meer dan 200 wetenschappelijke publicaties achter zijn naam staan en schreef eerder De natuurlijke leider (samen met Anjana Ahuja), Gezag (samen met Max Wildschut) en Mismatch (samen met Ronald Giphart), die in diverse talen zijn verschenen. Hij wordt gezien als een van de invloedrijkste psychologen ter wereld van dit moment.

Caroline Glasbergen

Caroline Glasbergen(1983) is mission-based ondernemer, spreker en founder van het platform New Female Leaders, dat gericht is op authentiek leiderschap voor vrouwen. Wekelijks lanceert ze een podcast waarin ze in gesprek gaat met succesvolle vrouwen en experts over leiderschap vanuit je eigen waarden.

Kim Scott

Kim Scot is de medeoprichter van het bedrijf Radical Candor. Samen met Trier Bryant richtte ze het bedrijf Just Work op om organisaties en individuen te helpen om rechtvaardigere werkplekken te creëren. Ze coachte CEO’s bij Dropbox, Qualtrics, Twitter en andere technologiebedrijven. Bij Google leidde ze teams van AdSense, YouTube en DoubleClick en ze was lid van de faculteit van Apple University. In het begin van haar carrière lei

Rasmus Hougaard

Rasmus Hougaard heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beoefenen van en lesgeven in mindfulness. Hij is de oprichter van The Potential Project, een organisatie die trainingen geeft aan bedrijven (o.a. Google, Roche, Sony) om meer mindful te werken en zo de productiviteit te verhogen.

Leiderschap: De natuur als expert

In het dierenrijk lijkt elk individueel dier zijn plek te kennen, terwijl mensen vaak nog tevergeefs zoeken naar harmonie op de werkplek. De oplossing tot dat laatste probleem ligt vaak veel dichter bij huis dan je in eerste instantie zou denken.
Van vlooiende apen tot wolvenleiders.

Neem ook eens een kijkje op onze andere themapagina’s!