Durf te leiden

De kracht van kwetsbaarheid voor moedige leiders

Het boek Durf te leiden van Brené Brown gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed, en hoe we dat in de praktijk kunnen brengen.

Samenvatting

Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Ze ontdekte dat allerlei bedrijfstakken, van kleine start-ups tot Fortune 50-bedrijven, met dezelfde vraag worstelen: ‘Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?’

In dit nieuwe boek combineert Brené haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om deze vraag te beantwoorden. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400511071
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Brené Brown
Vertaler: Bonella van Beusekom
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 25-02-2019

Specificaties

ISBN: 9789044977899
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Brené Brown
Vertaler: Bonella van Beusekom
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 11-02-2019
Durf te leiden
Durf te leiden
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer