Non-fictie

Met onze non-fictie boeken ben je verzekerd van interessante informatie over onderwerpen die er toe doen. Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna Uitgevers, waarbij Lev. staat voor Lering en Vermaak. Dit is dan ook precies wat we met onze informatieve boeken willen uitdragen.

Onze non-fictie boeken hebben daarom een sterke inhoud, maar zijn tegelijkertijd plezierig om te lezen.

Artikelen over non-fictie en zelfhulpboeken

Doe de test: zo meet je hoe zwaar mantelzorg op je drukt

Om een indicatie te krijgen van hoe zwaar een mantelzorger is belast en/of diens eigen grenzen heeft overschreven, heeft Anne Margriet Pot samen met enkele collega’s de EDIZ-vragenlijst ontwikkeld: Ervaren Druk door Informele Zorg. Doe hier de test!

Blog
Lees meer

10 tips voor een constructief gesprek

Een mondige mantelzorger spreekt zich daarover uit, maar je kunt dan wel van goede wil zijn, een goed gesprek moet van twee kanten komen. Hier vind je 10 tips voor een constructief gesprek!

Blog
Lees meer

Mantelzorgen doen we samen

10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg: dé dag waarop mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Lees hier de inleiding van 'Fijn dat je er bent' van Tijn Elferink en Jan van Houten.

Blog
Lees meer

Vergelijkbare thema's

Krijg je geen genoeg van zelfhulpboeken en informatieve boeken? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere themapagina’s!