Non-fictie

Met onze non-fictie boeken ben je verzekerd van interessante informatie over onderwerpen die er toe doen. Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna Uitgevers, waarbij Lev. staat voor Lering en Vermaak. Dit is dan ook precies wat we met onze informatieve boeken willen uitdragen.

Onze non-fictie boeken hebben daarom een sterke inhoud, maar zijn tegelijkertijd plezierig om te lezen.

Artikelen over non-fictie en zelfhulpboeken

De tien ingrediënten van het anti-aanbakbrein

In Het anti-aanbakbrein deelt Sanne van Arnhem haar strijd met DWP (Dat Wat Plakt). Lees hier meer over de elementen die er samen voor zorgen dat je strijdbaar ten tonele verschijnt wanneer je last hebt van een flinke dosis DWP.

Blog
Lees meer

Omslag Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben Roué Verveer

Gelukkig zijn is geen kwestie van geluk hebben

Roué Verveer

Er is een groot verschil tussen geluk hebben en gelukkig zijn. Geluk heb je als je een keer wint in het casino. Als je gelukkig bent zit je goed in je vel en voel je je vanbinnen intens vrolijk. Roué Verveer is eigenlijk al zijn hele leven gelukkig. Zonder dat het gebaseerd is op enig wetenschappelijk onderzoek, wil hij graag delen wat volgens hem werkt.

Bekijk dit boek

Omslag Happy in 100 dagen Josje Smeets

Happy in 100 dagen

Josje Smeets

Happy in 100 dagen leert je de basisprincipes van geluk, begeleidt je tijdens het zelfonderzoek, helpt plannen concreet te maken én motiveert je de eerste stappen te zetten. Wat er op je wacht aan het eind van je reis? Een hoop zelfkennis, inspiratie en energie, genoeg om je nieuwe dromen te verwezenlijken. Reis met Josje mee op deze shortcut naar geluk.

Bekijk dit boek

Vrolijkheid

Ingrid Fetell Lee

In Vrolijkheid onderzoekt de gerenommeerde ontwerper Ingrid Fetell Lee hoe het komt dat omgevingen en objecten waarmee we dagelijks in aanraking komen soms verrassende en krachtige effecten hebben op onze stemming. Op basis van inzichten uit de neurowetenschap en psychologie onthult ze hoe we de kracht van onze omgeving kunnen gebruiken om gelukkiger, gezonder en vrolijker in het leven te staan.

Bekijk dit boek

Vergelijkbare thema's

Krijg je geen genoeg van zelfhulpboeken en informatieve boeken? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere themapagina’s!