Thrillers

Zenuwslopende spanning, moord en mysterie, keiharde actie, spionage en corruptie, sinistere complotten, maatschappelijk onrecht en psychologische terreur die je tot diep in de nacht wakker houdt.

Ben jij net als wij ook zo gek op spannende verhalen? Lees dan snel verder om je te laten inspireren en je volgende spannende boek, serie of nieuwe favoriete auteur te vinden.

Op deze pagina

Het laatste thriller nieuws

Win Bevroren Goud

***WINACTIE GESLOTEN*** In de bergen van Noord-Zweden wordt een lichaam…

Nieuws
Lees meer

Tips van de redactie

Het aanbod van beklemmende, intrigerende en zenuwslopende thrillers is groot en soms is het moeilijk om te komen tot een keuze. Daarom hebben we een paar tijdloze, absolute must reads voor je geselecteerd om je te helpen bij het kiezen van je nieuwe thriller.

In het niets

In het niets

Christian White

Kim Leamy, een Australische fotografe, wordt benaderd door een vreemdeling. Hij zet haar wereld op zijn kop wanneer hij beweert dat zij als kind gekidnapt is, en dat haar leven zoals ze dat kent gebaseerd is op leugens.

Sterke thriller voor liefhebbers van Gillian Flynn en Jane Harper.

Sneeuwblind

Sneeuwblind

Ragnar Jónasson

Ragnar Jónasson is de nieuwe kroonprins van de IJslandse thriller. Sneeuwblind is een beklemmend en angstaanjagend debuut van een buitengewoon nieuw talent.

Wanneer een jonge vrouw halfnaakt in de sneeuw wordt aangetroffen, bloedend en bewusteloos, en een gerespecteerd schrijver zijn dood tegemoet valt in het plaatselijke theater, ontdekt de jonge politieagent Ari dat hij niemand echt kan vertrouwen, en dat geheimen en leugens er een levenswijze zijn.

Een klassiek misdaadverhaal uit het koude IJsland.

De heren van de tijd

De heren van de tijd

Eva García Sáenz de Urturi

Alweer het derde deel uit de ijzersterke trilogie De witte stad van de Spaanse bestsellerauteur Eva Garcia Sáenz De Urturi.

Een onweerstaanbare mix van spanning, geschiedenis en cultuur. De heren van de tijd maakt de trilogie van De witte stad compleet!

Thriller blogs