Thrillers

Zenuwslopende spanning, moord en mysterie, keiharde actie, spionage en corruptie, sinistere complotten, maatschappelijk onrecht en psychologische terreur die je tot diep in de nacht wakker houdt.

Ben jij net als wij ook zo gek op spannende boeken? Laat je inspireren en vind je volgende spannende boek, thriller series of nieuwe favoriete thrillerschrijvers. Neem snel een kijkje bij de eversellers en abonneer je op het Thrillerabonnement!

#Killingspannend

Spannende thrillers die onder je huid kruipen en niet weg te leggen zijn. Kortom, boeken die écht #killingspannend zijn!

Omslag Ik ben Pelgrim Terry Hayes

Ik ben Pelgrim

Terry Hayes

Het mooiste boek aller tijden volgens de Hebban 1000 van 2020.

Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat.
De geadopteerde zoon die uitgroeide tot een van de beste spionnen. De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het ultieme boek schreef over forensisch onderzoek.

Meer weten?

Omslag het meisje in de trein Paula Hawkins

Het meisje in de trein

Paula Hawkins

VN Thriller van het jaar 2015 en wereldwijde bestseller.

Rachel neemt elke ochtend dezelfde trein. Elke dag hobbelt ze over het spoor, langs een rij charmante huizen in een buitenwijk van Londen, en stopt daar altijd voor hetzelfde rode sein. Zo kijkt ze elke ochtend naar een stel dat op hun terras ontbijt. Ze heeft inmiddels het gevoel dat ze hen persoonlijk kent en noemt hen ‘Jess en Jason’. Hun leven – in Rachels ogen – is perfect. Een beetje zoals haar eigen leven dat ooit was.

Meer weten?

Omslag Millennium trilogie 1 Mannen die vrouwen haten stieg larsson

Mannen die vrouwen haten – Millennium 1

Stieg Larsson

Deel 1 van de Millennium-trilogie

Mannen die vrouwen haten is het eerste boek van Stieg Larsson in zijn succesvolle Millennium-trilogie, waarvan wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren zijn verkocht. Stieg Larsson overleed nog voor zijn boeken verschenen. De serie werd op verzoek van zijn erven voortgezet door David Lagercrantz.

Meer weten?

Artikelen

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer