Thrillers

Zenuwslopende spanning, moord en mysterie, keiharde actie, spionage en corruptie, sinistere complotten, maatschappelijk onrecht en psychologische terreur die je tot diep in de nacht wakker houdt.

Ben jij net als wij ook zo gek op spannende boeken? Laat je inspireren en vind je volgende spannende boek, thriller series of nieuwe favoriete thrillerschrijvers. Neem snel een kijkje bij de eversellers en abonneer je op het Thrillerabonnement!

Artikelen

Nieuwe boeken in oktober 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in oktober bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Blog
Lees meer

Het perfecte cadeau voor Moederdag; een boek!

Je moeder verdient natuurlijk iedere dag een cadeau. Maar met Moederdag doe je extra veel moeite om haar eens flink te verwennen en in het zonnetje te zetten.

Blog
Lees meer

Verwante thema's

Dankzij de huiveringwekkende plots en fantastische personages zijn thrillers vaak de oorzaak van slapeloze nachten. Er is voor iedereen wel een geschikte thriller te vinden om urenlang in te kunnen verdwijnen.

Weet jij precies naar welk soort thriller je op zoek bent? Neem dan zeker een kijkje op onze andere thriller inspiratie pagina’s!