Advocaat van de duivel

Samenvatting

Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, briljant rechtenstudent van arme komaf, al geruime tijd in de gaten gehouden.

Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan aan, maar overlaadt het de pasgetrouwde Mitchell ook nog eens met extraatjes zoals een vorstelijk salaris, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen. Niets laat het kantoor onbeproefd om het Mitchell naar de zin te maken. Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan: absolute loyaliteit, een negentigurige werkweek en haast onhaalbare resultaten.

Na verloop van tijd begint de dodelijke vermoeide Mitchell zich ongemakkelijk te voelen in het strakke keurslijf van zijn werkgever. Wat gaat er schuil achter de respectabele façade van het kantoor en wat speelt zich af op de ontoegankelijke bovenste verdieping?

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400507906
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: M. Snel
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 496
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 27-09-2016

Specificaties

ISBN: 9789044974119
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: M. Snel
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 493
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 31-05-2015
Advocaat van de duivel
Advocaat van de duivel
Paperback:
9,99

Gerelateerde artikelen

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer