Stille Haven

Een kort verhaal
Stille Haven

Een spannend kort verhaal van de meester van de legal thriller.

Samenvatting

Een paar kilometer buiten Clanton staat het verzorgingstehuis Stille Haven. Op een dag komt Gilbert Griffin binnenlopen, een vierendertigjarige man die gesolliciteerd heeft op de functie van verzorger voor de nachtdienst. Griffin lijkt uitermate geschikt voor de baan en wordt zonder omhaal aangenomen, en de bewoners zijn algauw gecharmeerd van de vriendelijke nieuwe verzorger. Niemand vermoedt dan ook dat Griffin een duister geheim met zich meedraagt.   

Stille Haven verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen . De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden , Het dossier , Het vonnis en Het oordeel .

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978087
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 2,49
Aantal pagina's: 46
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 03-10-2023
Stille Haven
E-book:
2,49

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer