Raymond halen

Een kort verhaal
Raymond halen

Een spannend kort verhaal van de meester van de legal thriller.

Samenvatting

De broers Leon en Butch Graney – de eerste een ex-crimineel die zijn leven probeert te beteren, de tweede een verstokte autodief – halen in een geleend busje hun moeder Inez op om langs te gaan bij hun jongere broer Raymond. Raymond zit vast in de beruchte Parchman-gevangenis voor de moord op een politieman. Algauw blijkt het echter niet om een gewoon bezoekje te gaan.

Raymond halen verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen . De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden , Het dossier , Het vonnis en Het oordeel .

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978049
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 2,49
Aantal pagina's: 43
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 03-10-2023
Raymond halen
E-book:
2,49

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer