Liefde & relatie

Liefde is een belangrijk onderdeel van ons leven. Wie er geen onderhoud aan pleegt loopt het risico dat de relatie uit balans raakt of dat je eindigt met een gebroken hart. Een goede relatie brengt ons veel rust en geluk, maar hoe houd je die in stand?

Het onderhouden van een goede relatie met je familieleden is minstens zo belangrijk. Onderstaande selectie boeken helpt je je relatie onderhouden in elke situatie…

Omslag Tussen ons Sarah Crossan

Tussen ons

Sarah Crossan

Ana en Connor hadden al drie jaar lang een affaire. In gestolen uren creëerden ze een wereld waarin alleen zij bestonden. Maar als Connor plotseling overlijdt is Ana opeens op zichzelf teruggeworpen, alleen met hun geheim, vast in haar eigen huwelijk. Hoe rouw je om iemand terwijl niemand dat mag weten? Radeloos in haar verdriet probeert Ana vriendschap te sluiten met degene die ze eerst als haar rivale zag: Connors vrouw Rebecca. Daarmee wordt ze gedwongen om de ongemakkelijke waarheden van haar affaire en de wispelturigheid van de liefde onder ogen te zien.

Meer weten?

Omslag Balkan Blues Nils Elzenga

Balkan Blues

Nils Elzenga

Een maand lang reizen Nils en zijn vader over de Balkan. Een dertiger en een zestiger, uit elkaar gedreven door de dood van Joke, de moeder van Nils. Zij overleed op Nils’ zeventiende. Vanaf dat moment weten zijn vader en hij niet goed hoe ze met elkaar en elkaars verdriet moeten omgaan. Nu, twintig jaar later, besluiten ze een gezamenlijk avontuur aan te gaan. In geen jaren zijn ze zo lang bij elkaar geweest. Hoe zal het ze vergaan?

Balkan Blues is een ontwapenend, eerlijk boek van een zoon over zijn vader.

Meer weten?

Artikelen over liefde en relatie

Vergelijkbare thema's

Ontraadsel de geheimen achter een gelukkige, gezonde relatie met je partner, kind, vriend(in) of ouder. Vergeet ook vooral de relatie met jezelf niet: zelfliefde is minstens net zo belangrijk als houden van een ander! Laat je bij de hand nemen door de experts als Brené Brown, Esther Perel en Nynke Nijman en leer met andere ogen naar liefde en relaties kijken.

Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Neem dan zeker een kijkje op onze andere themapagina’s!