Header

Met deze boeken kun jij je goede gewoontes volhouden!

Je hebt aan het begin van het jaar weer een aantal goede voornemens opgesteld die je nu eindelijk een keertje vol wil kunnen houden. Je oude gewoontes weten zich namelijk keer op keer weer terug in je leven te werken. Onderstaande boeken geven je tips waarmee jij je goede voornemens kunt volhouden.

Of je nu betere relaties met anderen en jezelf wilt opbouwen, slechte gewoontes wilt doorbreken, of gewoon wat liever voor jezelf wilt zijn: met onderstaande boeken gaat het geheid lukken om je goede gewoontes dit jaar wél vol te houden!

Hét boek over bewust ouderschap

Omslag Happi.kids van het magazine Happinez

Happi.kids

Happinez

Hét boek dat je leert opvoeden vanuit je hart.

Op zoek naar meer rust, plezier en verbinding in het leven met je kinderen? Naast alles wat we ‘moeten’, is het zo waardevol als je ruimte kunt scheppen voor wat meer licht en luchtigheid. In dit boek vind je inspirerende inzichten, liefdevolle raad en creatieve ideeën voor een gelukkig, betekenisvol en vrolijk gezinsleven. Het is geen standaard opvoedboek, maar een boek over de wezenlijke dingen van het leven.

Meer weten?

Lees ook deze artikelen

De risico’s van bewust gewichtsverlies

Lijnen is niet altijd een risicovrije manier om gewicht te verliezen. Lees hier alvast een voorproefje uit Voeding is geen medicijn van Joshua Wolrich.

Blog
Lees meer