Detectives en politiethrillers

Detectives & Politiethrillers

Zoek samen met de rechercheurs, amateurdetectives en politieteams naar de dader. Deze detective-boeken kun je niet wegleggen voordat je weet wie het gedaan heeft!

Met detective series van thrillerschrijvers zoals Elizabeth George, Eva García Sáenz de Urturi en David Baldacci.

De detectiveromans van David Baldacci

David Baldacci is de succesvolle auteur van meer dan 40 (politie)thrillers.  Zijn werk is inmiddels in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Als fan van politiethrillers en detectiveromans móét je de boeken van Baldacci gelezen hebben.

Cold Case-kwartet van Jørn Lier Horst

Artikelen over detectives en politiethrillers

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

6 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer

9 boeken over lezen, boeken en lezers

Als boekenwurm stopt je hobby natuurlijk niet bij het lezen van boeken. Ben je net als wij het liefst 24/7 bezig met boeken? Dan mogen deze boeken over boeken, lezen en boekenliefhebbers niet op jouw TBR (To Be Read) ontbreken!

Blog
Lees meer