Paula Hawlins - Een langzaam smeulend vuur

Psychologische thrillers

Ontspan jij graag met een spannend boek? Hier vind je de beste psychologische thrillers, onze leestips en ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste boeken.

Op deze pagina vind je volop inspiratie voor jouw volgende spannende thriller. Met psychologische thriller boeken van onder andere Paula Hawkins, Jane Harper en Sharon Bolton. Neem snel een kijkje en vind je nieuwe favoriet!

1. Sterk thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent

Omslag De Das van Fredrik Persson Winter

De das

Fredrik Persson Winter

Een filmisch geschreven pageturner voor de liefhebbers van Max Seeck en Lars Kepler.

Elk jaar, in de nacht van 5 op 6 november, slaat hij toe, de Das. Een seriemoordenaar die inbreekt in de kelder van het huis van zijn prooi. Zijn slachtoffers worden de grond in gesleept en verdwijnen vervolgens spoorloos.

Meer weten?

2. De meest aangrijpende thriller van Lisa Jewell tot nu toe

Omslag Toen was ze weg Lisa Jewell

2. Toen was ze weg

Lisa Jewell

‘Ik daag je uit om dit boek neer te leggen voordat je bij het hartverscheurende einde bent gekomen.’ – Daily Express

Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.
Tien jaar later heeft Laurel de hoop nog altijd niet opgegeven dat ze Ellie zal vinden. Als ze een charismatische man leert kennen voor wie ze als een blok valt, brengt dit wat licht in haar leven. Maar wat haar volledig de adem beneemt is zijn negenjarige dochter.

Meer weten?

3. Voor de liefhebbers van Gillian Flynn en Ruth Ware.

Omslag Een langzaam smeulend vuur van Paula Hawkins

Een langzaam smeulend vuur

Paula Hawkins

‘Minstens zo spannend en complex als haar debuut.’ – De Telegraaf

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.

Meer weten?

Gerelateerde artikelen