Bureau Kopenhagen

Rechercheurs Jeppe Kørner en Anette Werner werken samen in het centrum van Kopenhagen op de afdeling moordzaken. Kørner is een specialist in ondervragingstechnieken en Werner staat bekend om haar vasthoudendheid.

Inmiddels bestaat de Bureau Kopenhagen-reeks uit drie delen: De krokodilvogel, Glazen vleugels en Dodenmasker.  Jussi Adler Olsen meets Tess Gerritsen: de thrillers van Katrine Engberg zijn spannend, meeslepend en zitten vol verrassende wendingen. In Denemarken en Duitsland zijn Engbergs thrillers steevast bestsellers.

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

12 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer