Bureau Kopenhagen

Rechercheurs Jeppe Kørner en Anette Werner werken samen in het centrum van Kopenhagen op de afdeling moordzaken. Kørner is een specialist in ondervragingstechnieken en Werner staat bekend om haar vasthoudendheid.

Inmiddels bestaat de Bureau Kopenhagen-reeks uit drie delen: De krokodilvogel, Glazen vleugels en Dodenmasker.  Jussi Adler Olsen meets Tess Gerritsen: de thrillers van Katrine Engberg zijn spannend, meeslepend en zitten vol verrassende wendingen. In Denemarken en Duitsland zijn Engbergs thrillers steevast bestsellers.

Gerelateerde artikelen

Samenvattingen Millennium-serie

Op 23 mei verschijnt De schreeuw van de zeearend, het zevende deel in de Millennium-serie. Heb jij alle eerdere delen al gelezen maar wil je je geheugen weer even opfrissen? Hier vindt je de samenvattingen van de eerdere zes delen. (LET OP: dit artikel bevat spoilers voor de eerste zes delen!)

Blog
Lees meer

7 ijskoude thrillers om te lezen in de winter

Bij de meeste thrillers lopen de koude rillingen al gauw over je rug. Voeg daar een winterse setting aan toe en het wordt direct een echt ijskoude bedoening. Deze 7 thrillers zorgen voor gegarandeerde winterse (ont)spanning!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer