Oranje en roze ballonnen met smileys

Feelgoodromans

Feelgoodromans zijn altijd goed. Ze laten je lachen, meeleven met de personages en geven je een warm gevoel van binnen. En het allerleukste: ze hebben gegarandeerd een happy end!

Geniet van de beste chicklit en romantische boeken, laat je meeslepen door hartverwarmende feelgood en lig in een deuk met de geweldige humoristische boeken van dit moment.

Feelgoodromans: de auteurs

Deze auteurs weten hun lezers elke keer weer te raken met mooie romantische boeken. Van historische romance tot hedendaagse chicklit.

Kelly Moran

Kelly Moran is een Amerikaanse bestsellerauteur in het romantische genre. Ze won eerder de Catherine Award, was een Readers’ Choice-finaliste, HOLT Medallion-finaliste, en stond in de top 10 van de USA Today HEA (Happy Ever After).

Sarah Morgenthaler

Sarah Morgenthaler is geoloog en enthousiaste wetenschapsnerd. Ze heeft een asielhond, pitbull Sammy. Als ze niet aan het schrijven is, dan maakt Sarah graag wandeltochten door de nationale parken, samen met haar man. Ze was twee keer een Golden Heart Finalist en won de NOLA STARS Suzannah Award voor haar romantische fictie.

Suzanne Allain

Suzanne Allain is scenarioschrijfster, die gewerkt heeft in New York en Beijing voor ze met haar man terugkeerde naar haar geboortestad Tallahassee, Florida. Ze reist regelmatig naar Los Angeles voor haar werk, maar een van haar meest memorabele reizen was toch wel naar Londen, om daar het script van haar debuutroman Mr. Malcolm’s lijst verfilmd te zien worden.

Sylvia Day

Sylvia Day is de #1 New York Times- en internationale bestsellerauteur van meer dan twintig romans. Haar boeken verschijnen in veertig landen en wereldwijd zijn er meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht. Ze is een #1 bestsellerauteur in twintig landen, favoriet bij lezers van allerlei genres. Haar boeken werden verkozen tot Amazon’s Best of the Year in romantiek, ze werd genomineerd voor de Goodreads Choice Award voor beste au

Melissa Daley

Melissa Daley woont in Hertfordshire met haar twee katten, twee kinderen en man. Een van haar katten is op facebook te vinden als Nancy Harpenden-Cat. Melissa liet zich inspireren door het stadje Stow-on-the-Wold in de Cotswolds als setting voor Molly en het kattencafé.

Redwood Ridge

Reis mee naar Redwood Ridge: een schilderachtig stadje in Oregon. Kelly Moran heeft een serie van romantische boeken met diepgang geschreven die je gegarandeerd verliefd laten worden!

De Moose Springs-serie van Sarah Morgenthaler

1. Droomvakantie

Sarah Morgenthaler

Omslag Droomvakantie Sarah Morgenthaler

Het ultieme ontsnappen… Veel romantiek, natuur, feelgood en heerlijkheid.

Bekijk boek

2. Droomman

Sarah Morgenthaler

Omslag Droomman sarah morgenthaler

Onweerstaanbare combi van romantiek, humor, small-town en natuur.

Bekijk boek

3. Droomuitzicht

Sarah Morgenthaler

Droomuitzicht

Met personages, een verhaal én een omgeving om verliefd op te worden!

Bekijk boek

Humoristische romans: de auteurs

Met de auteurs van onze humoristische romans is het altijd weer lachen geblazen. De verhalen van hun hand zijn herkenbaar, of juist absurd en opmerkelijk, maar dat maakt ze zeker niet minder gevat.

Karsten Dusse

Karsten Dusse is een advocaat die sinds een aantal jaar ook voor tv schrijft. Hij won de Duitse Televisie Award, de Duitse Comedy Award en werd genomineerd voor de prestigieuze Grimme Award. Mindful moorden is zijn thrillerdebuut. Het werd direct een bestseller in Duitsland, met meer dan 600.000 verkochte boeken.

Caroline Hulse

Caroline Hulse werkt fulltime als schrijver, na een carrière van twintig jaar in HR. Ze is ongegeneerd competitief en is gek op bord- en kaartspellen. Ze is regelmatig in het casino te vinden en hoopt vurig dat Cluedo daar ook ooit gespeeld kan worden. Ze woont met haar man in Manchester.

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson (1963) woont op het eiland Gotland, in de Oostzee. Hij is jarenlang journalist en mediaconsultant geweest. Zijn debuutroman De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween was een ongekend fenomeen. Wereldwijd is deze in meer dan 45 talen uitgegeven en zijn er al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. In 2013 werd ook de verfilming ervan een groot succes en staat er een Hollywood-verfilming van Will Ferrell op stapel

Richard Russo

Richard Russo (1949, Johnstown) woont met zijn vrouw aan de kust van de Amerikaanse staat Maine en in Boston. Zijn romans Empire Falls (Signatuur 2004) en Brug der zuchten (Signatuur 2008) kwamen allebei op de bestsellerlijst terecht. Voor Empire Falls won hij de prestigieuze Pulitzer Prijs. Zijn roman Het inzicht van Griffin verscheen in 2010 bij Signatuur en Schadevolle jaren in 2011. In 2013 verschi

Lola Randl

Lola Randl (München, 1980) is scenarioschrijver en filmmaker. Ze verhuisde van Berlijn naar een klein dorp en maakte daarover de film Von Bienen und Blumen. De grote tuin is haar debuutroman en werd meteen genomineerd voor de Deutscher Buchpreis.

De nieuwste humoristische roman van Jonas Jonasson

Omslag Zoete zoete wraak bv jonas jonasson

Zoete Zoete Wraak bv

Jonas Jonasson

Van de bestsellerauteur van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

Het zorgvuldig opgebouwde leven van Victor Alderheim, een uitgekookte en succesvolle kunsthandelaar uit Stockholm, wordt op een dag volledig overhoop gegooid als hij te horen krijgt dat hij de vader van de zestienjarige Kevin is en voor hem moet zorgen. Victor was juist van plan om Jenny, de dochter van een galeriehouder, te trouwen – en weer te scheiden – om haar erfenis binnen te halen. In dat plaatje past geen buitenechtelijk kind en dus bedenkt hij een plan om van Kevin af te komen in de rimboe van Afrika als de jongen achttien wordt. Maar dat plan mislukt faliekant.

Bekijk dit boek

Andere boeken van Jonas Jonasson

Omslag de zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje Jonas Jonasson

De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje

Een waardige én vermakelijke opvolger van Jonassons zeer succesvolle debuut!

Meer weten?

Omslag de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

‘Een razend onderhoudende roadtrip kriskras door Zweden’ – NRC Handelsblad

Meer weten?