Lisa Jewell

Lisa Jewell
'Ik ben dol op alle boeken van Lisa Jewell maar dit is echt haar allerbeste thriller tot nu toe.' - Harlan Coben over Die nacht verdween ze
‘O… als je dit nog niet gelezen hebt staat je iets geweldigs te wachten!’ – Jojo Moyes over Niets is waar
Lisa Jewell (Londen, 1968) schreef haar eerste roman, Ralph’s Party, door een weddenschap. Het werd in 1999 uitgegeven door Penguin en was dat jaar hun bestverkopende debuut. Sindsdien heeft Jewell wereldwijd meer dan tien miljoen boeken verkocht en wordt ze in 29 talen uitgegeven. Ze woont in Londen met haar man en dochters.

Artikelen over Lisa Jewell

De wereld van Lisa Jewell

Binnen het thrillergenre is de psychologische thriller populair. Psychologische thrillers raken je als lezer, met hun onderhuidse spanning, mysterie en intrige. Onder de grote namen van dit genre heeft Lisa Jewell zich de afgelopen jaren ontpopt als een ware meester, die consequent pakkende thrillers schrijft.

Blog
Lees meer

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

8 thrillers met een geweldige plottwist

Het zijn de thrillers die je het hele verhaal op het puntje van je stoel weten te houden, om met je met het einde er zelfs vanaf te blazen. Thrillers met een plottwist die zelfs de doorgewinterde thrillerlezer niet snel vergeten zal. Wij hebben 8 spannende boeken met verrassende plottwists voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Zomerlezen: alleen de beste thrillers gaan mee…

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer