Niets is waar

Niets is waar
Niets is waar
Niets is waar

De nieuwe, verslavende thriller van Lisa Jewell, bestsellerauteur van Toen was ze weg. 

Samenvatting

Tijdens haar verjaardag in een pub ontmoet podcastmaker Alix Summer een vrouw die daar aan het eten is, Josie Fair. Toevallig is zij die dag ook jarig en zijn ze precies even oud. Een paar dagen later lopen Alix en Josie elkaar opnieuw tegen het lijf, voor de school van Alix’ kinderen. Josie heeft haar podcast geluisterd en denkt dat ze een interessant verhaal voor Alix heeft. Ze staat, zoals ze zelf zegt, op een belangrijk kruispunt in haar leven.

Alix stelt een proefinterview voor. Josie blijkt een gecompliceerd leven te hebben geleid, en hoewel ze Alix een ongemakkelijk gevoel geeft, kan die het toch niet laten om dieper te graven. Langzaam ontdekt ze dat Josie een aantal duistere geheimen verbergt, en voor ze het weet is Josie haar leven binnengedrongen – evenals haar huis. Pas dan begint ze zich af te vragen: wie is Josie Fair? En wat heeft ze gedaan?

‘O… als je dit nog niet gelezen hebt staat je iets geweldigs te wachten!’ – Jojo Moyes

Goed om te weten

  • #1 bestseller in Engeland en VS
  • Ruim 50.000 verkochte boeken in het Nederlands
  • Absolute lezersfavoriet
  • Haar beste thriller tot nu toe!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400516977
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Lisa Jewell
Vertaler: Ineke de Groot
Prijs: 22,99 17,50
Aantal pagina's: 352
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 15-01-2024

Specificaties

ISBN: 9789044936155
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Lisa Jewell
Vertaler: Ineke de Groot
Prijs: 12,99 7,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 06-02-2024

Specificaties

ISBN: 9789046178850
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Lisa Jewell
Vertaler: Ineke de Groot
Voorlezer: Barbara Sloesen
Prijs: 15,99
Duur: 10 uur en 12 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 09-02-2024
Niets is waar
Niets is waar
Niets is waar
Paperback:
22,99 17,50
E-book:
12,99 7,99

Leesfragment

Proloog

Wankelend loopt hij de koelte van de airconditioners in de foyer van het hotel uit, de stomend witte hitte van de nacht in. Hij ontnuchtert er niet door maar wordt juist paniekerig en claustrofobisch. Het zweet, dat wel pure alcohol lijkt, breekt hem uit. Zijn rug is meteen kletsnat. Hoe kan het om drie uur ’s nachts nog zo warm zijn? En waar is ze? Waar is ze? Hij draait zich om om te zien of het meisje achter hem aan loopt. Door de ruiten van het hotel ziet hij haar onscherp en golvend staan. En dan ziet hij een auto die wil parkeren. Zijn hart gaat minder tekeer. Daar is ze, eindelijk. Gelukkig maar. Deze gruwelijke nacht is bijna over. Hij knijpt zijn ogen tot spleetjes om de auto duidelijk te kunnen zien, op zoek naar de geruststellende glans van haar asblonde haar op de bestuurdersstoel, maar die is er niet. Het raampje zakt langzaam naar beneden en hij deinst wat achteruit. ‘Hè?’ zegt hij tegen de brunette aan het stuur. ‘Wat doe jij nu hier? Waar is mijn vrouw?’ ‘Niks aan de hand,’ zegt de vrouw. ‘Ze heeft mij gestuurd. Ze had te veel gedronken en vroeg of ik jou thuis wou brengen. Kom, stap maar in.’

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: de beste boeken voor een geslaagde zomervakantie

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

De wereld van Lisa Jewell

Binnen het thrillergenre is de psychologische thriller populair. Psychologische thrillers raken je als lezer, met hun onderhuidse spanning, mysterie en intrige. Onder de grote namen van dit genre heeft Lisa Jewell zich de afgelopen jaren ontpopt als een ware meester, die consequent pakkende thrillers schrijft.

Blog
Lees meer

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

8 thrillers met een geweldige plottwist

Het zijn de thrillers die je het hele verhaal op het puntje van je stoel weten te houden, om met je met het einde er zelfs vanaf te blazen. Thrillers met een plottwist die zelfs de doorgewinterde thrillerlezer niet snel vergeten zal. Wij hebben 8 spannende boeken met verrassende plottwists voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer