Koekoeksjong

Koekoeksjong
Koekoeksjong

De ultieme Scandi-thriller, van de bestsellerauteur van Oktober

Samenvatting

Een gescheiden vrouw wordt op een besneeuwde Valentijnsdag in Kopenhagen als vermist opgegeven door haar dochter en ex-man.

Na haar laatste grote moordzaak is rechercheur Naia Thulin gaan werken in NC3, het National Cyber Crime Center, om meer tijd te hebben voor haar nieuwe vriend en familie, maar ze wordt bij toeval op de vermissingszaak gezet.

Thulin ontdekt dat de vermiste vrouw al lange tijd werd gestalkt. De anonieme berichten die ze kreeg waren telkens hetzelfde: een foto van de vrouw, met het bijschrift: Gevonden!  

Deze berichten doen Thulin denken aan de zaak van de brute, onopgeloste moord op de scholier Emma Holst, die na ruim twee jaar onderzoek de nabestaanden en de Deense politie nog steeds voor een raadsel stelt.

Thulin wordt bij het onderzoek gekoppeld aan onderzoeker Mark Hess. Die is net teruggekeerd van Europol omdat zijn broer in het ziekenhuis ligt, maar de samenwerking tussen Hess en Thulin verloopt problematisch omdat hun eerdere liefdesrelatie mislukte.

Als blijkt dat de moordenaar een wel heel sadistisch spel speelt, zetten ze hun verschillen zo goed als mogelijk aan de kant en werken ze samen.

Dan verdwijnt er opnieuw iemand. Een race tegen de klok begint en Thulin en Hess moeten, onder grote druk, proberen te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400510944
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Søren Sveistrup
Prijs: 26,99
Aantal pagina's: 500
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 08-10-2024

Specificaties

ISBN: 9789044910940
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Søren Sveistrup
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 500
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 08-10-2024
Koekoeksjong
Koekoeksjong
Paperback:
26,99
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Wij geven 10 leestips.

Blog
Lees meer