Lacey Flint

De Lacey Flint-serie,  waarvan inmiddels vijf delen zijn verschenen, volgt het leven van een stoere rechercheur die (soms persoonlijk) betrokken raakt bij ingewikkelde misdaden en onopgeloste mysteries. Rechercheur Lacey Flint, een complex personage, wordt geconfronteerd met haar eigen angsten en verleden terwijl ze de waarheid achter gruwelijke misdaden probeert te achterhalen. Sharon Bolton weet de lezer vast te houden met slimme plotwendingen en een meeslepende schrijfstijl.

Ontdek de spannende wereld van Lacey Flint en laat je meevoeren door deze serie boordevol spanning.

 

Gerelateerde artikelen

8 thrillers met een geweldige plottwist

Het zijn de thrillers die je het hele verhaal op het puntje van je stoel weten te houden, om met je met het einde er zelfs vanaf te blazen. Thrillers met een plottwist die zelfs de doorgewinterde thrillerlezer niet snel vergeten zal. Wij hebben 8 spannende boeken met verrassende plottwists voor je op een rijtje gezet.

Blog
Lees meer

Q&A met Carina van Leeuwen

Wanneer is iets een cold case en wat maakt iemand een goede forensisch rechercheur? En in hoeverre gebruikt zij haar zaken als inspiratie voor haar boeken?

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer