Klassieke detectives die je gelezen moet hebben!

4 klassieke detectives die iedere whodunnit fan gelezen moet hebben!

Diepe overpeinzingen, geniale ingevingen en een nostalgische omgeving zijn dé ingrediënten voor een klassieke detectiveroman. Deze detectives zorgen voor een ouderwets spannend verhaal.

In deze verhalen vliegen er geen ledematen en bloed om je oren zodat jij ontspannen kunt meespeuren naar de dader. Benieuwd naar de beste klassieke detectives? Wij hebben vier whodunits voor jou op een rijtje gezet!

Lees ook deze artikelen

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Wij geven 10 leestips.

Blog
Lees meer

10 thrillers over vermissingen

Niet alle thrillers gaan over gruwelijke moorden. Veel spannende boeken zijn juist spannend doordat je als lezer niet weet wat er precies met het slachtoffer gebeurd is. Leven ze nog of is er toch moord in het spel? Wij geven je 10 boekentips voor thrillers over vermiste personen. Lees dus snel verder!

Blog
Lees meer