De roep terug

‘Als groot fan van Cleeves’ Vera- en Shetland-boeken had ik hoge verwachtingen en ze heeft die ver overtroffen. Een verbluffende start van een nieuwe serie.’ ― David Baldacci

Samenvatting

‘Een klassieke suspense, perfect uitgevoerd.’ – The Guardian

Noord-Devon, aan de kust waar twee rivieren samensmelten en de zee in stromen. Inspecteur Matthew Venn staat buiten de kerk waar zijn vaders afscheidsdienst plaatsvindt. Op de dag dat Matthew de strenge evangelische gemeenschap verliet waarin hij opgroeide, raakte hij ook zijn familie kwijt.

Als hij wegloopt, gaat zijn telefoon. Er is een lichaam gevonden op het strand. Een man met een tatoeage van een albatros in zijn nek, om het leven gebracht door steekwonden. De zaak zal Matthew terugbrengen naar de mensen en plaatsen uit zijn verleden. En terwijl dodelijke geheimen aan het licht komen, komt Matthews nieuwe leven gedwongen in botsing met de wereld die hij achtergelaten dacht te hebben…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400516311
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Ann Cleeves
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-07-2023
De roep terug Deel 1
Paperback:
22,99

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer