De roep terug

De roep terug Deel 1
De roep terug
De roep terug Deel 1

‘Als groot fan van Cleeves had ik hoge verwachtingen en die heeft ze ruim overtroffen. Een verbluffende start van een nieuwe serie.’ - David Baldacci

Samenvatting

‘Een klassieke suspense, perfect uitgevoerd.’ – The Guardian

Noord-Devon, aan de kust waar twee rivieren samensmelten en de zee in stromen. Inspecteur Matthew Venn staat buiten de kerk waar zijn vaders afscheidsdienst plaatsvindt. Op de dag dat Matthew de strenge evangelische gemeenschap verliet waarin hij opgroeide, raakte hij ook zijn familie kwijt. Als hij wegloopt, gaat zijn telefoon. Er is een lichaam gevonden op het strand. Een man met een tatoeage van een albatros in zijn nek, om het leven gebracht door steekwonden. De zaak zal Matthew terugbrengen naar de mensen en plaatsen uit zijn verleden. En terwijl dodelijke geheimen aan het licht komen, komt Matthews nieuwe leven gedwongen in botsing met de wereld die hij achtergelaten dacht te hebben…

Goed om te weten

  • Heerlijke, steengoede Britse crime
  • New York Times- en Sunday Times-bestseller
  • Winnaar Agatha Award for Best Contemporary Novel
  • Prachtige setting speelt een grote rol in het verhaal
  • In ontwikkeling als tv-serie: Two Rivers

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400516311
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Ann Cleeves
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-07-2023

Specificaties

ISBN: 9789044935158
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Ann Cleeves
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-07-2023

Specificaties

ISBN: 9789046177914
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Ann Cleeves
Vertaler: Valérie Janssen
Voorlezer: Yannick de Waal
Prijs: 15,99
Duur: 10 uur en 46 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 17-08-2023
De roep terug Deel 1
De roep terug
De roep terug Deel 1
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Leesfragment

Op de dag dat ze het lichaam bij de kust aantroffen, werd Matthew Venn toch al geplaagd door gedachten aan de dood. Hij stond voor het North Devon Crematorium aan de rand van Barnstaple, met een bed van paarse krokussen aan zijn voeten. Vanaf een afstandje sloeg hij de lijkwagen gade die zijn vader naar de aula vervoerde. Nadat de kleine groep rouwenden naar binnen was gegaan, liep hij iets dichter naar het gebouw toe. Niemand trok zijn recht om daar te zijn in twijfel. Hij zag eruit als een respectabel man, iemand die nette pakken en ingetogen stropdassen droeg, voortijdig grijs en serieus. Niet iemand die risico’s nam of regels overtrad. Matthew bedacht dat hij de celebrant had kunnen zijn, die iets te laat voor de dienst arriveerde. Of een bedeesde rouwende, schaapachtig en verontschuldigend, met zijn zachte huid en droevige ogen. Een onbekende die hem voor het eerst zag, zou medeleven en troostende woorden verwachten. In werkelijkheid was Matthew kwaad, maar hij had lang geleden al geleerd om zijn emoties te verbergen.

Gerelateerde artikelen

De beste Nederlandse thrillers

Benieuwd wat de beste spannende boeken van eigen bodem zijn? Wij geven je 10 leestips voor thrillers die zich in ons koude kikkerlandje afspelen.

Blog
Lees meer

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer