Matthew Venn

De nieuwste serie van Ann Cleeves speelt zich af in noord Devon (waar Ann zelf opgroeide), in het gebied waar de rivieren Taw en Torridge zich samenvoegen, en heeft weer een mannelijke detective de hoofdrol: Matthew Venn. Matthew heeft zich in het verleden afgekeerd van de strikt religieuze gemeenschap waar hij in opgroeide, maar aan het begin van De roep terug bevindt hij zich weer op zijn geboortegrond. Ook deze serie werd schitterend verfilmd voor tv als de Two Rivers-serie, en in dit geval staat op onze boeken: Een Matthew Venn thriller.

'Als groot fan van Cleeves’ Vera- en Shetland-boeken had ik hoge verwachtingen en ze heeft die ver overtroffen. Een verbluffende start van een nieuwe serie.' David Baldacci

Gerelateerde artikelen

Samenvattingen Millennium-serie

Op 23 mei verschijnt De schreeuw van de zeearend, het zevende deel in de Millennium-serie. Heb jij alle eerdere delen al gelezen maar wil je je geheugen weer even opfrissen? Hier vindt je de samenvattingen van de eerdere zes delen. (LET OP: dit artikel bevat spoilers voor de eerste zes delen!)

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer