Matthew Venn

De nieuwste serie van Ann Cleeves speelt zich af in noord Devon (waar Ann zelf opgroeide), in het gebied waar de rivieren Taw en Torridge zich samenvoegen, en heeft weer een mannelijke detective de hoofdrol: Matthew Venn. Matthew heeft zich in het verleden afgekeerd van de strikt religieuze gemeenschap waar hij in opgroeide, maar aan het begin van De roep terug bevindt hij zich weer op zijn geboortegrond. Ook deze serie werd schitterend verfilmd voor tv als de Two Rivers-serie, en in dit geval staat op onze boeken: Een Matthew Venn thriller.

'Als groot fan van Cleeves’ Vera- en Shetland-boeken had ik hoge verwachtingen en ze heeft die ver overtroffen. Een verbluffende start van een nieuwe serie.' David Baldacci

Gerelateerde artikelen

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

Voorpublicatie De Das

4 januari 2022 verschijnt De Das, het sterke thrillerdebuut van het nieuwe Zweeds talent Fredrik Persson Winter. Lees hier alvast een fragment!

Blog
Lees meer