De vloek Deel 3
De vloek Deel 3
De vloek Deel 3

Het derde boek in de Camino island zomerthrillerreeks van bestsellerauteur John Grisham.

Samenvatting

Bruce Cable, de charismatische boekverkoper van Camino Island, vertelt schrijver Mercer Mann zo’n onweerstaanbaar verhaal dat zij overweegt het te gebruiken voor haar nieuwe roman. Een machtige projectontwikkelaar van resorts gebruikt zijn politieke invloed en diepe zakken om in het bezit te komen van een verlaten eiland tussen Florida en Georgia in. Alleen de laatst overgebleven bewoner van het eiland, Lovely Jackson, staat zijn plannen in de weg. Wat de ontwikkelaar echter niet weet, is dat het eiland een opmerkelijke geschiedenis heeft en dat de lokale bevolking gelooft dat het vervloekt is. En het verleden is nooit voorbij…

Na Het eiland en De storm opnieuw een heerlijke pageturner voor tijdens de zomervakantie.

Goed om te weten

  • Boekhandelaardetective Bruce Cable is terug...
  • Grishams vijftigste boek
  • Het nieuwe deel van de succesvolle Zomerthrillerreeks
  • Van Het eiland en De storm zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht
  • Heerlijke pageturner voor in de vakantiekoffer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515543
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 04-06-2024

Specificaties

ISBN: 9789044979602
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 04-06-2024

Specificaties

ISBN: 9789046180143
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Voorlezer: Pascal Vanenburg
Prijs: 15,99
Duur: 5 minuten
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 01-08-2024
De vloek Deel 3
De vloek Deel 3
De vloek Deel 3
Paperback:
22,99
E-book:
14,99
Luisterboek:
15,99

Leesfragment

De overtocht

Geen van de zo’n vijftig gasten had schoenen aan. Op de uitnodiging werden die specifiek verboden. Het was per slot van rekening een bruiloft op het strand en Mercer Mann, de bruid, wilde bij iedereen zand tussen de tenen.
Het kledingadvies luidde beach chic, wat in Palm Beach iets anders kon betekenen dan in Malibu, en in de Hamptons waarschijnlijk weer heel wat anders. Maar op Camino Island betekende het ‘alles mag’. Behalve schoenen.
De bruid zelf droeg een laag uitgesneden witlinnen jurk met een geheel blote rug, en omdat ze de afgelopen twee weken op het eiland had doorgebracht, was ze schitterend gebruind en afgetraind. Adembenemend. Thomas, haar bruidegom, was al net zo slank en zongebruind. Hij droeg een gloednieuw poederblauw seersucker kostuum, een gesteven wit overhemd en geen stropdas. En natuurlijk geen schoenen.
Thomas was gewoon blij dat hij erbij hoorde. Mercer en hij waren drie jaar samen en hadden de afgelopen twee jaar een appartement gedeeld, en toen Mercer eindelijk vond dat ze lang genoeg op een aanzoek had gewacht, had ze hem drie maanden eerder gevraagd: ‘Heb je op zaterdag 6 juni om zeven uur ’s avonds iets te doen?’

Gerelateerde artikelen

Leestips voor de Thriller Weken

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer