Exit

De 75-jarige Felix Pink gaat het huis aan Black Lane binnen voor een daad van naastenliefde. Hij komt naar buiten als een moordenaar…

Samenvatting

Wanneer de 75-jarige Felix Pink de woning aan Black Lane binnengaat, kan hij niet vermoeden dat zijn gezapige leventje op zijn kop zal komen te staan. Hij is ter plekke uit naastenliefde, om een terminaal zieke man gezelschap te houden tot zijn laatste ademtocht, zodat hij niet alleen is wanneer hij sterft.
Maar vijftien minuten later is Felix op de vlucht voor de politie, nadat hij de grootste fout van zijn leven heeft gemaakt. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, weet hij niet, maar Felix is vastberaden om erachter te komen wat er misgegaan is, en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044932218
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Belinda Bauer
Vertaler: Valérie Janssen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 02-03-2021
Exit
E-book:
9,99

Gerelateerde artikelen

9x thrillers voor een spannende herfst

De donkere dagen van de herfst zijn de perfecte tijd om in je favoriete leesstoel neer te ploffen met een goede thriller. Wij hebben 9 boekentips!

Blog
Lees meer

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Wij geven 10 leestips.

Blog
Lees meer