Slider Vaderskind achtergrond

5 sterren voor Vaderskind van Belinda Bauer

Omslag Vaderskind Belinda Bauer

De nieuwe psychologische thriller Vaderskind van Belinda Bauer krijgt 5 sterren in de 43e editie van de Vrij Nederland Detective en Thrillergids!

De recensie:
★★★★★ De 10-jarige Ruby Trick heeft heimwee naar de tijd dat haar ouders nog verliefd waren en niet elke dag ruzieden. In de schoolbus wordt ze gepest met haar molligheid en het armoedige huis waar ze woont. Maar er zijn fijne dingen, zoals het ponytijdschrift dat ze wekelijks koopt en haar stoere vader met wie ze soms mee mag als hij met zijn maten gaat jagen op de moordenaar die de regio onveilig maakt. Vaderskind is Belinda Bauer op haar best. Als geen ander is zij in staat om het leven door de ogen van een naïef kind weer te geven. Bauer hanteert een humoristisch observerende verteltrant waarmee de gruwelijke wreedheid van de moordenaar in schril contrast staat. Door dit alles heen ontroert Ruby die tegen haar wil puberteit in rolt.

Wij zijn fan. Jij ook? Lees hier meer over het boek.

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Wij geven 10 leestips.

Blog
Lees meer

E-bookdeals op AWBruna.nl

Lees jij graag e-books? De e-books van onze toppers zijn de komende tijd maar € 4,99 per stuk – exclusief bij awbruna.nl! Mis het niet en sla snel je slag!

Nieuws
Lees meer