De lijst van de rechter

Een spectaculaire nieuwe legal thriller over misschien wel de meest criminele rechter in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Samenvatting

Als onderzoeker bij de Florida Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt, heeft Lacy Stoltz zo’n beetje elke vorm van corruptie wel gezien. Gekozen mannen en vrouwen die zichzelf boven de wet plaatsen, voor Lacy is het dagelijkse kost. En haar tegenstanders deinzen voor niets terug. Zo kwam ze al eens tegenover een misdaadorganisatie te staan die met miljoenen dollars een rechter omkocht. Maar de zaak die ze nu moet ontrafelen, is vele malen gevaarlijker. Want sommige rechters kijken misschien de andere kant op wanneer een moord wordt gepleegd, deze rechter is naar het zich laat aanzien zelf de dader. En het laatste wat je wilt, is op de lijst van de rechter terechtkomen…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400512771
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): John Grisham
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 392
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 02-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789044979589
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 392
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 19-11-2021
De lijst van de rechter
De lijst van de rechter
Paperback:
22,99

Gerelateerde artikelen

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer