The daily dad

366 meditaties over ouderschap, liefde en de kunst van het opvoeden
The daily dad
The daily dad

The Daily Dad is een boek dat je elke dag helpt om een betere ouder te worden door je te inspireren met de wijsheid van de grootste denkers en ouders uit de geschiedenis. Het is een praktisch en toegankelijk boek dat je laat zien hoe je je kinderen kunt opvoeden met liefde, karakter en plezier.

Samenvatting

‘Het leven is kort. Vergeet niet de belangrijkste dingen in ons leven; leven voor andere mensen en hen goed behandelen.’ – Marcus Aurelius

Vader of moeder worden is meer dan alleen een biologisch proces - het vergt een leven lang opoffering, dienstbaarheid en vooral liefde. Het vergt moed en toewijding om elke dag je bed uit te komen en je kinderen op de eerste plaats te zetten. Je zult momenten meemaken waarin je je kind troost na een nachtmerrie, maar ook dat je je geduld verliest tijdens een driftbui. Gelukkig sta je er niet alleen voor. In  The Daily Dad helpt Ryan Holiday je met 366 tijdloze meditaties over ouderschap in een paar alinea’s per dag – behapbaar voor elke ouder zelfs met chronisch slaaptekort.

Puttend uit zijn eigen ervaring als vader van twee kinderen en lessen uit het leven van legendes als Theodore Roosevelt, Bruce Springsteen, Queen Elizabeth II, Marcus Aurelius en Toni Morrison, biedt hij wijsheid en begeleiding om het rolmodel te zijn dat je kind nodig heeft. Of je nu je eerste verwacht of al grootouder bent, The Daily Dad biedt bemoediging, perspectief en praktisch advies voor elke fase van het leven van je kind.

Goed om te weten

  • Behapbaar voor iedere ouder, zelfs met chronisch slaaptekort
  • Van de boeken van Ryan Holiday zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht in Nederland en België
  • Inspiratie en advies in een paar alinea’s per dag

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400516571
NUR: 854
Type: Paperback
Auteur(s): Ryan Holiday
Vertaler: Elisabeth van Borselen, Tjitske Kummer
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 24-10-2023

Specificaties

ISBN: 9789044936162
NUR: 854
Type: E-book
Auteur(s): Ryan Holiday
Vertaler: Elisabeth van Borselen, Tjitske Kummer
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 24-10-2023
The daily dad
The daily dad
Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Gerelateerde artikelen

April: Maand van de filosofie

April is de Maand van de Filosofie, een jaarlijks evenement dat in het teken staat van het kritisch nadenken over onze wereld en onze plaats erin. Deze filosofische boeken een perfecte start als je je wil verdiepen in filosofie.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer