Ryan Holiday

Ryan Holiday
Ann Johansson
Ryan Holiday is een van de vooraanstaandste denkers en schrijvers op het gebied van klassieke filosofie en de rol daarvan in het dagelijks leven. Hij is een veelgevraagd spreker en strateeg. Zijn boeken zijn in meer dan dertig talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan twee miljoen exemplaren van verkocht. Hij woont op een kleine ranch bij Austin, Texas.
‘De opkomst van het stoïcisme als zogeheten lifehack – dat wil zeggen: als strategie om het dagelijks leven efficiënter in te richten – is grotendeels te danken aan de jonge Amerikaanse strateeg en schrijver Ryan Holiday.’ de Volkskrant

Boektrailer The Daily Dad

Artikelen over Ryan Holiday

April: Maand van de filosofie

April is de Maand van de Filosofie, een jaarlijks evenement dat in het teken staat van het kritisch nadenken over onze wereld en onze plaats erin. Deze filosofische boeken een perfecte start als je je wil verdiepen in filosofie.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer