Je hoeft het niet alleen te doen

Het boek dat er voor jou is als je ouders uit elkaar zijn

Dit is een buddy in boekvorm voor alle kinderen met gescheiden ouders, gebaseerd op de Villa Pinedo-methode

Samenvatting

De scheiding van ouders kan als een achtbaan voelen. Gevoelens gaan alle kanten op. Kinderen worden in Je hoeft het niet alleen te doen aan de hand genomen door jongeren die al eerder in deze achtbaan hebben gezeten en er sterker uit zijn gekomen.

Dit creatieve boek laat kinderen ervaren dat zij niet de enige zijn en dat ze het niet alleen hoeven te doen. Het staat vol verhalen en ervaringen van anderen waar kinderen van 9 tot 16 jaar uit kunnen halen wat voor hen waardevol en belangrijk is.

Het is een eerlijk, open, veilig en kleurrijk boek dat hoop en lucht geeft. Je hoeft het niet alleen te doen is een groots cadeau voor ieder kind, nichtje of buurjongen die zichzelf stevig staande mag houden tijdens en na de scheiding van zijn of haar ouders.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513907
NUR: 243
Type: Paperback
Auteur(s): Villa Pinedo
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 18-05-2021
Je hoeft het niet alleen te doen
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

Doe de test: zo meet je hoe zwaar mantelzorg op je drukt

Om een indicatie te krijgen van hoe zwaar een mantelzorger is belast en/of diens eigen grenzen heeft overschreven, heeft Anne Margriet Pot samen met enkele collega’s de EDIZ-vragenlijst ontwikkeld: Ervaren Druk door Informele Zorg. Doe hier de test!

Blog
Lees meer