Esther Perel

Esther Perel
Katie McCurdy
De Belgisch-Amerikaanse psychotherapeut en New York Times -bestsellerauteur Esther Perel wordt beschouwd als een van de meeste inzichtelijke en origineelste hedendaagse stemmen op het gebied van moderne relaties. Ze spreekt negen talen, runt een therapiepraktijk in New York City en werkt wereldwijd als organisatieconsultant voor Fortune 500-bedrijven. Haar veelgeprezen TED Talks werden meer dan 40 miljoen keer bekeken en haar internationale bestseller Erotische intelligentie is in meer dan 30 talen vertaald. Haar laatste boek is de New York Times -besteller Liefde in verhouding . Perel is ook uitvoerend producent en host van de populaire podcasts Where Should We Begin? en How’s Work? Haar laatste project is Where Should We Begin: A Game of Stories with Esther Perel . Meer hierover deelt ze op EstherPerel.com of volg @EstherPerelOfficial op Instagram.

Artikelen over Esther Perel

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer