Esther Perel te gast in het avondvullende VPRO-programma Zomergasten

Op zondag 2 september 2018 is de Vlaamse psychotherapeut en auteur van de New York Times-bestsellers Erotische intelligentie en Liefde in verhouding Esther Perel te gast in het tv-programma Zomergasten. Esther wordt gezien als een van de meest verhelderende en originele stemmen op het gebied van moderne relaties. Haar TED Talks zijn bijna 20 miljoen keer bekeken en daarnaast is ze uitvoerend producent en presentator van de populaire Audible-podcast Where Should We Begin? Esther is geboren in België, maar woont al jaren in New York.

Over haar boek Erotische intelligentie
De meeste mensen zoeken zekerheid in hun relatie. Ze willen een betrouwbare, monogame partner die ze door en door kennen. Maar een intieme en gelijkwaardige relatie leidt niet noodzakelijk tot een goed seksleven. En juist het ontbreken van erotiek kan een relatie onder druk zetten. In dit heldere, soms provocerende boek, dat oplossingen biedt voor een probleem waar veel mensen tegenaan lopen, put Esther uit de rijke ervaring die ze in haar praktijk heeft opgedaan.

Over haar boek Liefde in verhouding
Affaires kunnen ons volgens Esther Perel veel leren over relaties: ze bieden een waardevol inzicht in onze denkbeelden over liefde, lust en verbondenheid. Met de juiste houding kunnen stellen, of ze nu samenblijven of uit elkaar gaan, zelfs groeien door deze tumultueuze ervaringen. In Liefde in verhouding geeft Esther een heldere en gedurfde nieuwe kijk op relaties, trouw en verlangen.

Gerelateerde artikelen