Gelukkig ben ik niet de enige

Maak van schaamte en kwetsbaarheid je kracht

Samenvatting

De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en meedogenloos. We worden constant opgejaagd door sociale verwachtingen die ons leren dat imperfect zijn synoniem is aan niet goed genoeg zijn. Overal wordt ons verteld wie, wat en hoe we moeten zijn. Hierdoor laten we niet zien waar we mee worstelen en beschermen we onszelf tegen schaamte, oordelen, kritiek en verwijten door te doen alsof we het allemaal perfect voor elkaar hebben.
Op basis van haar jarenlange onderzoek en honderden interviews komt Brené Brown in Gelukkig ben ik niet de enige met een belangrijke waarheid: we zijn juist met elkaar verbonden door onze onvolmaaktheden. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een reminder om ons hart en verstand open te houden voor de realiteit dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400504295
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Brené Brown
Vertaler: Bonella van Beusekom
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 300
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 01-05-2014

Specificaties

ISBN: 9789044972085
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Brené Brown
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 300
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 29-04-2014
Gelukkig ben ik niet de enige
Gelukkig ben ik niet de enige
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer