Verlangen naar verbinding

Er echt bij horen en de moed om alleen te staan

Samenvatting

‘Er echt bij horen vraagt niet van ons dat we veranderen wie we zijn. Het vraagt juist van ons dat we zijn wie we zijn.’

Brené Brown heeft wereldwijd het debat op gang gebracht over de ervaringen die ons leven betekenis geven: moed, kwetsbaarheid, liefde, erbij horen, schaamte en empathie. In Verlangen naar verbinding geeft Brown een nieuwe definitie van wat het betekent om er echt bij te horen in een tijd van toenemende polarisatie. Want er echt bij horen is niet iets waarover we onderhandelen of wat we samen met anderen bereiken: het is iets wat we dagelijks beoefenen en daar is integriteit en authenticiteit voor nodig. Het is een persoonlijk commitment dat we in ons hart dragen.

Met haar kenmerkende mix van onderzoek, verhalen en eerlijkheid duikt Brené in dit belangrijke onderwerp. Ze toont ons de helderheid en moed die we nodig hebben om de weg terug te vinden naar onszelf en naar elkaar. En die weg gaat dwars door de spreekwoordelijke wildernis.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400509689
NUR: 770
Type: Paperback
Auteur(s): Brené Brown
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 09-02-2018

Specificaties

ISBN: 9789044976939
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Brené Brown
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 13-02-2018
Verlangen naar verbinding
Verlangen naar verbinding
Paperback:
20,99

Gerelateerde artikelen

September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

In dit artikel over de maand van persoonlijke ontwikkeling geven we je verschillende top 5 leestips die je helpen je beste zelf te vinden, je afhelpen van slechte gewoontes, je professioneel helpen groeien, inspireren met bijzondere verhalen en je laten shinen in al je rollen.

Blog
Lees meer

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer