Terra di Sicilia

Meeslepende Duits-Italiaanse familiegeschiedenis over de zoektocht naar geluk. Gebaseerd op de Giordano’s familiegeschiedenis.

Samenvatting

Sicilië, eind negentiende eeuw. Barnaba Carbonaro groeit op in grote armoede. Op jonge leeftijd begint hij te werken in de productie van citrusvruchten. Sicilië is een traditionele plek waar familie het hoogste aanzien heeft, maar tegelijkertijd begint de wereld door de industrialisatie drastisch te veranderen. Barnaba verlangt dan ook naar avontuur en handel.

Als Barnaba voor zaken in München is, ontdekt hij algauw dat de Duitsers hunkeren naar zuidvruchten en vitaminen. Door zijn humor en moed groeit Barnaba uit tot een gerespecteerd citrushandelaar, gedreven door een onverzadigbaar verlangen. Barnaba krijgt vierentwintig kinderen, verdient een fortuin en verliest alles.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789056727239
NUR: 302
Type: Paperback
Auteur(s): Mario Giordano
Vertaler: Olga Groenewoud
Prijs: 25,99
Aantal pagina's: 544
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 25-10-2022

Specificaties

ISBN: 9789044933994
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s): Mario Giordano
Vertaler: Olga Groenewoud
Prijs: 13,99
Uitgever: Signatuur
Verschijningsdatum: 25-10-2022
Terra di Sicilia Deel 1
Terra di Sicilia
Paperback:
25,99
E-book:
13,99

Gerelateerde artikelen

De brieven van Rebecca West

Rebecca West gaf haar omvangrijke collectie brieven gaf ze aan het archief van Yale in bewaring. Lees haar brieven aan George Orwell, Ingrid Bergman, George Bernard Shaw en Arthur Schlesinger jr.

Blog
Lees meer

Hoe boeken de wereld verrijken

Waarin schuilt de kracht van boeken? Boeken geven je uiteraard ontspanning, maar ook houvast, inzicht en geborgenheid. Wij geven je vijf boekentips!

Blog
Lees meer

6 boekentips: romans van Zwarte auteurs

Met Black History Month staat februari jaarlijks in het teken van de Zwarte geschiedenis. Wij geven 6 tips voor romans van Zwarte auteurs

Blog
Lees meer