Samenvatting

Rufus Harms zit al vijfentwintig jaar gevangen in Fort Jackson, een zwaarbewaakte militaire gevangenis in een verlaten uithoek van Virginia. Hij is tot levenslang veroordeeld vanwege de moord op een kind. Wat hem er ooit toe dreef het kind - een blank meisje - te doden, is niemand duidelijk, hemzelf ook niet. Het enige wat hij weet, is dat hij schuldig is, en dat hij daarvoor moet boeten.

Tot het moment dat hem een brief bereikt. Een brief die hem van schuld vrijpleit, maar die belastend is voor personen die inmiddels hoge posities bekleden.

Harms slaagt erin het document naar buiten te smokkelen. Maar algauw blijkt dat degenen die erdoor in gevaar dreigen te komen er niet voor terugdeinzen geweld te gebruiken om het in handen te krijgen. En dat zij zelfs bereid zijn te doden om de waarheid onder tafel te houden...

Vuil spel is een superspannende thriller van David Baldacci, die in korte tijd is uitgegroeid tot een van de best verkochte thrillerauteurs ter wereld.

Favoriete boek president VS
Onlangs werd officieel vanuit het Witte Huis meegedeeld dat David Baldacci's Vuil spel het favoriete boek is van president Bill Clinton.

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044961614
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Rie Neehus
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 24-08-2009

Gerelateerde artikelen

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer

Zomerlezen

De beste boeken voor op vakantie!

Blog
Lees meer