De klokkenluider

Inclusief het korte verhaal De veroordeling

Samenvatting

Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. In al die tijd hebben slechts twee zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide gevallen vanwege onbekwaamheid. Maar dan wordt Lacy benaderd door Greg Myers, een advocaat die noodgedwongen een nieuwe identiteit heeft aangenomen. Greg vertegenwoordigt slechts één cliënt, een man die een corruptiezaak aanhangig wil maken onder de Klokkenluiderswet van Florida. De zaak betreft een corrupte rechter die grote sommen geld heeft verduisterd. Een rechter die in zee is gegaan met de beruchte Coast Mafia.

Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning zal opleveren. Voor de betrokken advocaten blijkt het echter een levensgevaarlijke zaak te zijn…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400508736
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Verschijningsdatum: 26-09-2017

Specificaties

ISBN: 9789044975611
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Jolanda te Lindert
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 392
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 24-10-2016
De klokkenluider
De klokkenluider
Paperback:
12,50

Gerelateerde artikelen

Winterlezen

Speciaal voor jouw winter hebben we toplijsten gemaakt van de beste romans, thrillers en non-fictieboeken. Zo kun je de koude wintermaanden nog gezelliger maken!

Blog
Lees meer

Gegarandeerd leesplezier met deze pageturners

Gegarandeerd leesplezier met deze thrillers van topauteurs: John Grisham, Suzanne Vermeer, David Baldacci, Tom Clancy, David Lagercrantz en Fredrik Persson Winter.

Blog
Lees meer