Bloeddonoren

Een kort verhaal
Bloeddonoren

Een spannend kort verhaal van de meester van de legal thriller.

Samenvatting

Wanneer hun vriend Bailey gewond raakt op een bouwplaats in Memphis, Tennessee, gaan Aggie, Calvin en Roger vanuit hun geboortedorp op pad om bloed te donoren om hun vriend te redden. Maar als ze onderweg stoppen om drank te kopen, krijgt hun trip een compleet andere wending en komen ze in een wild avontuur terecht.

Bloeddonoren verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen . De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden , Het dossier , Het vonnis en Het oordeel .

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978032
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 2,49
Aantal pagina's: 37
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 03-10-2023
Bloeddonoren
E-book:
2,49

Gerelateerde artikelen

Leestips voor de Thriller Weken

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer