Onder druk

Onder druk
Onder druk

Samenvatting

Danny Buchanan en Faith Lockhart waren ooit Washingtons invloedrijkste lobbyisten. Maar Buchanan is in de fout gegaan: om zijn doelen te verwezenlijken is hij zich gaan bedienen van illegale omkooppraktijken… En daar heeft een oplettende cia-agent lucht van gekregen. Danny Buchanan is in de handen gevallen van de zeer corrupte Robert Thornhill, die hem dwingt vertrouwelijke informatie over hooggeplaatste politici aan hem door te spelen. Als de tijd rijp is, zal Thornhill hiermee zijn voordeel doen. Door deze praktijken worden Faith Lockhart en Danny Buchanan uit elkaar gedreven. Totdat Faith het recht in eigen handen neemt. Zonder te weten dat zij zichzelf daarmee vogelvrij verklaart…

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044961416
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Jan Smit
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 310
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 24-08-2009

Specificaties

ISBN: 9789046113905
NUR: 313
Type: Pocket
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Jan Smit
Prijs: 6,00
Aantal pagina's: 310
Uitgever: Zwarte Beertjes
Verschijningsdatum: 03-08-2010
Onder druk
Onder druk
E-book:
7,99
Pocket:
6,00

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: de beste boeken voor een geslaagde zomervakantie

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer