Visdossiers

Een kort verhaal
Visdossiers

Een spannend kort verhaal van de meester van de legal thriller.

Samenvatting

Als kleinstedelijke advocaat die zich al zeventien jaar lang bezighoudt met faillissements- en echtscheidingszaken, heeft Mack Stafford eigenlijk wel genoeg van zijn eigen middelmatige bestaan. Maar dan ontvangt hij een telefoontje uit New York dat zijn leven volledig op zijn kop zet. Opeens doet zich een kans voor die hij simpelweg niet kán laten liggen, wat de gevolgen ook zullen zijn…

Visdossiers verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen . De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden , Het dossier , Het vonnis en Het oordeel .

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978056
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 2,49
Aantal pagina's: 38
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 03-10-2023
Visdossiers
E-book:
2,49

Gerelateerde artikelen

Leestips voor de Thriller Weken

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer