Michaels kamer

Een kort verhaal
Michaels kamer

Een spannend kort verhaal van de meester van de legal thriller.

Samenvatting

Advocaat Stanley Wade wordt op klaarlichte dag ontvoerd vanaf het parkeerterrein van een supermarkt en meegenomen in een pick-up. Zijn ontvoerder meent hij vaag te herkennen. Even later, wanneer ze de stad achter zich hebben gelaten, vertelt de man plotseling aan Stanley wie hij is. Deze bekentenis doet bij Stanley het angstzweet uitbreken, want dit kan maar één ding betekenen: hij zal het er niet levend van afbrengen.

Michaels kamer verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen . De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden , Het dossier , Het vonnis en Het oordeel .

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044978070
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): John Grisham
Vertaler: Hugo Kuipers
Prijs: 2,49
Aantal pagina's: 28
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 03-10-2023
Michaels kamer
E-book:
2,49

Gerelateerde artikelen

Leestips voor de Thriller Weken

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2023 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer