Lentekriebels? 5 leestips voor in de lentezon

20 maart 2017

1) Begin vandaag nog met de lenteschoonmaak met behulp van opruimgoeroe Marie Kondo. Spark Joy is een inspirerende, geïllustreerde handleiding om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in het hele huis te organiseren, van de keuken tot de badkamer en van papieren tot hobbyspullen. Spark Joy is hét boek voor iedereen die verlangt naar een netter, eenvoudiger en vrolijker leven.

2) En als je dan toch aan het opruimen bent, neem dan ook eens je administratie onder de loep. Met het boek De financiële detox breng je je financiële situatie in kaart en reken je af met geldstress. Door middel van opdrachten stel je orde in jouw portemonnee. Dag stress en hallo geordende administratie!

3) Lentekriebels… Need we say more? D’r op of d’r onder, het nieuwe boek van de auteurs van de babybijbel Buskruit met Muisjes, is hét boek over zwanger worden. Feiten, fabeltjes, tips, weetjes… alles komt aan bod, uiteraard onder toeziend oog van (medisch) specialisten en ervaringsdeskundigen.

4) Gezond de zomer in, start vandaag… Verander je leven in dertig dagen! In 2009 begonnen Melissa en Dallas Hartwig met de Whole30, een programma van dertig dagen dat er inmiddels voor gezorgd heeft dat duizenden mensen zijn afgevallen, beter slapen, en meer energie en een positiever zelfbeeld hebben. Het boek Eet jezelf gezond geeft je handvatten om je een gezondere levensstijl aan te meten. Succes!

5) Nog niet besmet met het hardloopvirus, maar je wilt wel beginnen? De lente is hét moment om te starten: fijne temperatuur, meer lichturen, mooie natuur. Hardloopjunkie Annemerel de Jongh helpt je met haar boek Live, Love, Run op weg. Aan de hand van persoonlijke anekdotes, praktische tips en recepten vertelt ze je alle ins en outs van het hardlopen. Na het lezen van dit boek kun je niet anders dan je hardloopschoenen aantrekken en van start gaan.

Terug naar nieuwsoverzicht