Lekker dik leesvoer voor de herfst

Dat het buiten iets minder aangenaam wordt vinden wij niet erg, want we hebben drie dikke pillen voor je waarmee je deze herfst wel overleeft!

1). In een wervelend verhaal dat een halve eeuw omspant, volgen we in De mooiste tijd van ons leven van Claire Lombardo, de Sorensons en hun leven. Van de glorieuze momenten en dieptepunten in de liefde, ouderschap, zussenbanden tot het op eigen benen leren staan. Met of zonder partner, maar altijd met familie. 664 pagina’s.

2). Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te lezen. 848 pagina’s.

3). De patiënten van dokter García is opnieuw een ambitieuze, grootse en spannende roman van Almudena Grandes, die feit en fictie moeiteloos mengt. 928 pagina’s.

Gerelateerde artikelen

Hoe boeken de wereld verrijken

Waarin schuilt de kracht van boeken? Boeken geven je uiteraard ontspanning, maar ook houvast, inzicht en geborgenheid. Wij geven je vijf boekentips!

Blog
Lees meer