Drie Franse zomerthrillers

Zomeravond, Cruise en Route du soleil

Drie spannende Franse zomerthrillers voordeling in één bundel: Zomeravond, Route du soleil en Cruise

Samenvatting

Drie spannende Franse zomerthrillers voordeling in één bundel: Zomeravond, Route du soleil en Cruise

Zomeravond: Twaalf jaar geleden werd Laurens zusje vermoord. Nu moet ze bewijzen dat de man die werd veroordeeld onschuldig is.

Route du soleil: Onderweg naar een camping in Zuid Frankrijk nemen de vriendinnen Marit en Fiona een lifter mee. Dit heeft dramatische gevolgen...

Cruise: Wanneer Heleen met haar man een romantische cruise maakt, kan ze haar geluk niet op. Totdat hij plotseling verdwijnt...

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044936476
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Suzanne Vermeer
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 816
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 08-08-2023
Drie Franse zomerthrillers
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: alleen de beste thrillers gaan mee…

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken 2023

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer