Wanneer Paula's man tijdens hun rondreis door Amerika verdwijnt, slaat hun droomvakantie om in een nachtmerrie...

Samenvatting

Paula Visser is met haar man Theo op rondreis langs de Amerikaanse westkust. Met een camper leggen ze de route af waar ze al jaren van dromen en eindelijk hebben ze de qualitytime waar ze zo aan toe zijn. Maar wanneer Paula in Las Vegas iemand uit haar verleden tegenkomt, slaat de vakantiestemming om. Als enkele dagen later Theo spoorloos verdwijnt, is ze volledig in paniek. Wat volgt is een nachtmerrie die alleen maar groter wordt wanneer het lichaam van een vermoorde man wordt gevonden…

Goed om te weten

  • De bestverkopende Nederlandse thrillerauteur
  • Meer dan 3 miljoen exemplaren van Vermeer verkocht
  • Ga deze zomer mee op avontuur door Amerika!

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515901
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Suzanne Vermeer
Prijs: 12,50
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 12-04-2023

Specificaties

ISBN: 9789400514492
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Suzanne Vermeer
Prijs: 17,50
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-04-2022

Specificaties

ISBN: 9789044933727
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Suzanne Vermeer
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 26-04-2022

Specificaties

ISBN: 9789046176177
NUR: 332
Type: Luisterboek
Auteur(s): Suzanne Vermeer
Voorlezer: Jennifer van Brenk
Prijs: 11,99
Duur: 8 uur en 11 minuten
Uitgever: AW Bruna
Verschijningsdatum: 19-05-2022
Roadtrip
Roadtrip
Roadtrip
Roadtrip
Paperback:
12,50
Paperback:
17,50
E-book:
9,99

Leesfragment

Proloog

Een zwarte poes scharrelt rond bij de overvolle vuilcontainer. Haar tepels opgezwollen en rood van het recente moederschap. Ze is op zoek naar voedsel, maar wordt gestoord door geschreeuw. Met een verontwaardigde krijs maakt ze zich uit de voeten als een toegeworpen steen haar op een haar na mist. De lucht is zwaar van agressie en kwaadaardigheid. Ze vlucht door het steegje achter de kroeg dat zwak wordt verlicht door een haperende lantaarnpaal. Het geflikker van het licht en gezoem van de slecht functionerende lamp geven het geheel iets onwerkelijks. En de poes is niet de enige die hier niet wil zijn. Theo probeert zichzelf wijs te maken dat het niet echt is wat hij ziet, maar hij weet dat hij zichzelf voor de gek houdt. Dat hij niet weg kan blijven kijken van wat hier gebeurt. Het zou laf zijn, fout. Het zou hem medeplichtig maken en dat wil hij niet. Hoezeer hij de man die verderop op de grond ligt ook haat, dit verdient niemand. Je mag iemand afrekenen op zijn daden, maar niet op basis van zijn afkomst en kleur. Dat valt nooit goed te praten.
Theo krimpt ineen als hij de doffe klappen van gebalde vuisten op een weerloos lichaam hoort. Daarna volgen schoppen, geschreeuw en gescheld. Het N-woord klinkt veelvuldig en wordt agressief uitgespuugd. De zwarte man die op de grond ligt, heeft zijn pogingen om terug te vechten opgegeven. Het heeft geen zin, de overmacht van de groep die hem aanvalt is te groot. Hij probeert zijn hoofd te beschermen met zijn armen, maar puntige cowboylaarzen weten hem toch te raken. Bij de tweede keiharde trap tegen zijn slaap verliest hij het bewustzijn. Je zou verwachten dat de mannen nu stoppen, maar nog is het niet genoeg. Het getrap en gemep gaat door.

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: alleen de beste thrillers gaan mee…

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken 2023

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer