Leeuw Deel 8
Leeuw Deel 8

De zinderende nieuwe Bennie Griessel-thriller van de Zuid-Afrikaanse meesterschrijver Deon Meyer.

Samenvatting

Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos na een fietstocht op Stellenbosch Mountain. De man die later haar lichaam vindt vertelt de politie dat hij denkt dat ze door een luipaard gedood is. Inspecteurs Bennie Griessel en Vaughn Cupido vragen zich af of dit echt zo is, of dat haar doodsoorzaak wellicht wat verontrustender is…

Intussen onderzoeken ze de gruwelijke moord op de lokale advocaat Basie Small – maar Bennie is afgeleid door het feit dat zijn verloofde Alexa hun trouwdatum al op korte termijn wil prikken, terwijl Vaughn op zijn beurt ook strubbelt met relatieproblemen.

In de Okavangodelta van Botswana, ver weg van de prachtige wijnlanden van Stellenbosch, wordt natuurgids Chrissie Jaeger gerekruteerd door een bende voormalige leden van de special forces , die haar als lokaas willen gebruiken bij een overval. Maar de operatie loopt vreselijk mis en nadat de man van wie ze houdt voor haar ogen wordt neergeschoten, vlucht Chrissie het land uit.

In een wereld vol verraad, valse identiteiten en staatscorruptie worden de inzetten steeds hoger. Algauw bevinden de rechercheurs zich in een race tegen de klok om een catastrofe te voorkomen op de trouwdag van Griessel.

Goed om te weten

  • Het beste wat het misdaadgenre te bieden heeft: Meyer is altijd goed
  • Een nieuwe zaak voor Bennie Griessel
  • Al 335.000 boeken verkocht van Deon Meyer
  • Kleurrijk, geëngageerd, sociaal en razend spannend

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400513037
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Deon Meyer
Vertaler: Karina van Santen, Martine Vosmaer
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 512
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 12-03-2024

Specificaties

ISBN: 9789044979954
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Deon Meyer
Vertaler: Karina van Santen, Martine Vosmaer
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 512
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 12-03-2024
Leeuw Deel 8
Leeuw Deel 8
Paperback:
24,99
E-book:
14,99

Gerelateerde artikelen

12 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer