Jonas Jonasson keert met zijn nieuwe roman terug bij Signatuur

De nieuwe roman van de Zweedse bestsellerauteur Jonas Jonasson verschijnt bij Signatuur. Hiermee is hij terug bij de uitgeverij die bijna een half miljoen exemplaren verkocht van zijn roman De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween (2011). Dat maken de uitgeverij en literair agent Paul Sebes, die de deal bemiddelde namens het Zweedse agentschap Partners in Stories, vandaag bekend.

Juliette van Wersch, uitgever van Signatuur, is verheugd met de terugkomst van Jonasson: We zijn ontzettend blij en vereerd om Jonas Jonasson opnieuw te mogen verwelkomen en de eerste twee titels aan te kunnen vullen met zijn nieuwste boek. Hier is het allemaal begonnen. Ik herinner me de opwinding en het enthousiasme intern nog goed toen De 100-jarige man werd uitgegeven en daar is niets in veranderd. We kijken er zeer naar uit om het nieuwe boek volgend jaar groots te presenteren.

SWEET SWEET REVENGE LTD., zoals de titel van de nieuwe roman in het Engels luidt, verschijnt medio 2020. Van Jonassons boeken werden in totaal wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht, en momenteel wordt er door Will Ferrell gewerkt aan een Hollywoodversie van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe boeken in november 2022

Ben jij benieuwd naar de nieuwe boeken die in november bij A.W. Bruna Uitgevers verschijnen? Lees dan snel verder!

Blog
Lees meer