Zomerlezen op het strand

Welk boek lees jij deze zomer? Leestips voor een geslaagde vakantie

De zomervakantie! Hét ideale moment om een goed boek te lezen. Of je nou een luie zonvakantie, een actieve doevakantie hebt gepland in het buitenland of gewoon lekker in Nederland blijft: op je paklijst mag een heerlijk zomerboek uiteraard niet ontbreken.

Omdat jij het al druk genoeg hebt met de voorbereiding van je vakantie hebben wij een aantal zomerleestips voor je geselecteerd waarin je urenlang kunt verdwijnen. Veel leesplezier deze zomer!

Gerelateerde artikelen

De tien ingrediënten van het anti-aanbakbrein

In Het anti-aanbakbrein deelt Sanne van Arnhem haar strijd met DWP (Dat Wat Plakt). Lees hier meer over de elementen die er samen voor zorgen dat je strijdbaar ten tonele verschijnt wanneer je last hebt van een flinke dosis DWP.

Blog
Lees meer

5x tips voor Pride (en erna)

Het is prideweek. Ooit begonnen als protest voor gelijke rechten van lhbti+’ers, nu voornamelijk een viering van gender- en seksuele vrijheid en een belangrijk moment van zichtbaarheid. Wij tippen je een aantal queer boeken, waarmee je prideweek het hele jaar lang kunt vieren.

Blog
Lees meer

Maak kennis met de wondervrouwen

In 1953 ontmoeten vier vrouwen elkaar in het pittoreske Starnberg in Beieren. Tussen de nylonkousen, emancipatie, liefde en vriendschap, hebben ze allemaal één gemeenschappelijke wens: eindelijk weer gelukkig zijn.

Nieuws
Lees meer