Zomerlezen op het strand

Welk boek lees jij deze zomer? Leestips voor een geslaagde vakantie

De zomervakantie! Hét ideale moment om een goed boek te lezen. Of je nou een luie zonvakantie, een actieve doevakantie hebt gepland in het buitenland of gewoon lekker in Nederland blijft: op je paklijst mag een heerlijk zomerboek uiteraard niet ontbreken.

Omdat jij het al druk genoeg hebt met de voorbereiding van je vakantie hebben wij een aantal zomerleestips voor je geselecteerd waarin je urenlang kunt verdwijnen. Veel leesplezier deze zomer!

Gerelateerde artikelen

Q&A met dr. Becky Kennedy

In dit boek deelt dr. Becky Kennedy haar kijk op het ouderschap, compleet met praktische handvatten, zodat ouders vanuit een plek van onzekerheid en zelfkritiek naar een plek van vertrouwen kunnen komen. We hebben haar een aantal vragen gesteld over het boek, naar de verbinding en welke vraag ouders het meeste stellen.

Blog
Lees meer

5 boekenseries met lekker veel seriedelen!

Er is niets zo fijn als het in één keer kunnen doorlezen wanneer je een boek in een serie uitgelezen hebt. Wij geven vijf tips voor boekenseries met lekker veel seriedelen. Zo kun je de hele serie bingelezen en beleef je uren-, dagen- en wekenlang leesplezier!

Blog
Lees meer

Doe de test: zo meet je hoe zwaar mantelzorg op je drukt

Om een indicatie te krijgen van hoe zwaar een mantelzorger is belast en/of diens eigen grenzen heeft overschreven, heeft Anne Margriet Pot samen met enkele collega’s de EDIZ-vragenlijst ontwikkeld: Ervaren Druk door Informele Zorg. Doe hier de test!

Blog
Lees meer

5 x De mooiste zinnen

Soms weet een auteur met één zin precies dat te zeggen waardoor alles opeens op zijn plek valt. Wij delen deze 5 mooiste zinnen daarom graag met jou.

Blog
Lees meer