Aloysius Archer

Aloysius Archer, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, is sinds kort vrij uit de gevangenis. Hij zat vast voor een misdaad waar hij niet schuldig aan was en probeert zijn leven nu weer op te pakken. Met een goedgetraind lichaam, een positieve werkhouding en een goed stel hersens heeft hij alles in huis om ergens een goed bestaan op te bouwen. Niks bijzonders: een normale baan, een mooi huis en misschien een leuke vrouw. Maar hoewel Archer zijn best doet om niet in de problemen te komen, weten die problemen hem toch telkens te vinden.

Gerelateerde artikelen

Thriller top 10 van 2022

In het afgelopen jaar zijn er weer volop spannende thrillers uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 thrillers van 2022 die zijn verschenen bij A.W. Bruna.

Blog
Lees meer

De beste sintcadeautjes onder de 15 euro!

Sinterklaas: de tijd van pepernoten, schoenen zetten, verlanglijstjes en gezellig samenzijn. Ben je op zoek naar een geweldig sinterklaascadeau voor de boekenliefhebber? Geef met Sinterklaas dan een boek kado!

Blog
Lees meer

6 thrillerpersonages over wie je elk boek wilt lezen!

Een goede thriller bevat niet alleen een sterke plot en de nodige plottwists om de lezer vast te houden. De personages zijn net zo belangrijk! Wij geven meer informatie over zeven populaire thrillerpersonages.

Blog
Lees meer