Aloysius Archer

Aloysius Archer, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, is sinds kort vrij uit de gevangenis. Hij zat vast voor een misdaad waar hij niet schuldig aan was en probeert zijn leven nu weer op te pakken. Met een goedgetraind lichaam, een positieve werkhouding en een goed stel hersens heeft hij alles in huis om ergens een goed bestaan op te bouwen. Niks bijzonders: een normale baan, een mooi huis en misschien een leuke vrouw. Maar hoewel Archer zijn best doet om niet in de problemen te komen, weten die problemen hem toch telkens te vinden.

Gerelateerde artikelen

Zomerlezen: alleen de beste thrillers gaan mee…

Ook zo'n zin in een zomer met (ont)spannende boeken lezen op je balkon, in de tuin of op het strand?! Speciaal voor jouw zomer(vakantie) hebben we een overzicht gemaakt van onze beste thrillers van dit moment. Hoef jij alleen nog maar te kiezen welke het beste past bij je (be)stemming 😉.

Blog
Lees meer

Leestips voor de Thriller Weken 2023

Van 25 mei tot en met Vaderdag is er weer extra veel aandacht voor spannende boeken in de vorm van de Thriller Weken 2023. Ga je voor de beste (ont)spanning? Lees dan deze thrillers.

Blog
Lees meer

Reis om de wereld met deze 7 topthrillers!

Met een boek kun je een wereldreis maken vanaf je eigen comfortabele bank en met een thriller ervaar je spanning en adrenaline zonder dat je daadwerkelijk gevaar loopt. Met deze 7 thrillers reis je de hele wereld rond, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Blog
Lees meer