Maak kennis met de boeken van Holly Hepburn!

De werelden van Holly Hepburn

Wij zouden een ticket boeken

Het is heerlijk, idyllisch, pittoresk, maar ook levensecht. Je zou willen dat de plekken waar ze over schrijft – de dorpjes, de cafés, de tradities en verhalen –  allemaal echt bestonden, zodat je erheen kon gaan.

Personages die je herkent

Je hebt ook het gevoel dat je de personages over wie ze schrijft persoonlijk kent. Je leeft met ze mee, met hun uitdagingen, vriendschappen en liefdes – en met de nieuwe start die de hoofdpersonen in haar boeken vaak (moeten) maken.

Genieten van op-en-top feelgood

Je slaat een boek van Holly Hepburn dicht met een goed gevoel. Want ook al gaat niet alles (ooit) perfect, het gevoel dat je erbij hoort in de wereld van Hepburn, dat alles uiteindelijk goedkomt, is wat echte feelgood met je doet.

Met een lach door het leven

Hepburns doel is om haar lezers een grote glimlach te bezorgen. Ze schrijft met een levendige, vlotte en geestige pen, waardoor je echt door haar verhalen heen vliegt. Voor je het weet ben je vele hoofdstukken verder zonder dat je er moeite voor hoeft te doen, en dat is wat haar boeken zo onweerstaanbaar maakt. Even alles achter je laten en een nieuwe wereld instappen, zodat je daarna in jouw eigen wereld met een glimlach verder stapt.

Lees ook deze artikelen