September is de maand van persoonlijke ontwikkeling

Wat maakt september de ideale maand voor persoonlijke groei?

Normaal gesproken is januari aangeduid als de maand voor goede voornemens, maar het einde van de zomer en begin van de herfst vormen juist het perfecte moment om terug te kijken op wat je dit jaar hebt bereikt en om doelen (bij) te stellen voor de rest van het jaar. Waarom wachten op het nieuwe jaar om alle in je zomervakantie opgedane inspiratie en plannen om te zetten in actie?!

Meer persoonlijke-groeiboeken

Gerelateerde artikelen

5 opdrachten om te investeren in het schrijven

Het programma van Een leven lang schrijven van Julia Cameron duurt zes weken. In de eerste week investeer je vooral – je bereidt jezelf voor op de langdurige verbintenis tussen schrijver en project. Lees hier een fragment met 5 opdrachten

Blog
Lees meer

Non-fictie top 10 van 2023

In het afgelopen jaar zijn er weer volop inspirerende non-fictieboeken uitgekomen. Hier vind je een overzicht van de top 10 non-fictie van 2023 die zijn verschenen bij Lev. uitgevers.

Blog
Lees meer

15 non-fictieboeken om te lezen vóór je 30ste!

an je 20ste tot je 30ste maken mensen vaak enorme veranderingen mee: studeren, op jezelf wonen, een relatie, kinderen er kan van alles op je af komen. Wat het leven ook voor je in petto heeft: met deze boeken ben je er klaar voor!

Blog
Lees meer