Week van het Luisterboek 2019

Vanaf maandag 6 mei organiseert lezerssite Hebban.nl voor de derde keer de Week van het Luisterboek. In de actieweek worden er twee nog niet eerder verschenen luisterboeken cadeau gegeven. Vier spannende verhalen van de bekroonde Vlaamse misdaadauteur Hilde Vandermeeren, voorgelezen door actrice Chava Voor in ’t Holt, en Dolfje Weerwolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos van de populaire kinderboekenschrijver Paul van Loon, voorgelezen door acteur Sander de Heer. Van 6 tot en met 12 mei kun je de luistercadeaus ontvangen via de Hebban Luisterboek-app en retailpartners Bol.com, Libris.nl, LuisterBieb en Luisterrijk.nl.

Ook worden de Hebban Luisterboek Awards uitgereikt. Er zijn twee categorieën: volwassenen en kinderen. De titels Het zwembad van Libby Page, voorgelezen door Ricky Koole, en Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest van Meyerhoff, voorgelezen door Job Römer, staan dit jaar op de longlist voor de volwassenenaward. De shortlists van de Hebban Luisterboek Award 2019 worden op 24 april a.s. door juryvoorzitter Henkjan Smits bekendgemaakt bij Tijd voor MAX vanaf 17.10 op NPO 1.

Naast A.W. Bruna Uitgevers wordt De Week van het Luisterboek 2019 mogelijk gemaakt door: Ambo|Anthos, De Bezige Bij, Bol.com, HarperCollins Holland, Karakter Uitgevers, de Koninklijke Bibliotheek (de LuisterBieb), Libris/Blz boekhandels, Luisterrijk.nl, Meulenhoff Boekerij, Overamstel Uitgevers, Singel Uitgeverijen en WPG Kindermedia.

Voor meer informatie en het volledige persbericht, klik hier.

 

Gerelateerde artikelen

Het perfecte cadeau voor Moederdag; een boek!

Je moeder verdient natuurlijk iedere dag een cadeau. Maar met Moederdag doe je extra veel moeite om haar eens flink te verwennen en in het zonnetje te zetten.

Blog
Lees meer